Encara que ja fa 3 setmanes que s’assaja els dimarts, els Castellers d’Andorra no donem el tret de sortida a la temporada fins la celebració de l’assemblea general ordinària que es celebra cada inici de temporada.

Ahir doncs, en assemblea, i com ja és habitual, es van explicar els números a nivell econòmic de la passada temporada i la previsió per la propera, les quotes de soci, es va mostrar el calendari per la present temporada i es van ratificar els càrrecs tant de junta com de tècnica.

A nivell de calendari, els nostres faran enguany 11 actuacions a casa (La Seu la contem com casa nostra) i 7 o 8 actuacions fora de casa, a part d’algunes aparicions com ara la inauguració dels Specials Olympics. Amb la colla més important que s’actuarà aquest 2018 serà Minyons de Terrassa, colla de gama extra i que probablement vinguin a fer algun castell de 9 pisos a Ordino el 14 de Juliol. I com actuació més important per la seva repercussió internacional, serà la II Trobada Internacional de Colles Castelleres que es celebrarà a Tarragona el 6 d’octubre, en la que participaran, a part dels nostres, els Castellers of London, Castellers de Paris, Xiquets de Copenhaguen i la Colla Castellera de Madrid. També s’actuarà 2 cops amb els nostres padrins de Tarragona, els Xiquets del Serrallo, les dues al mes de setembre; primer rebrem la seva visita l’1 per l’Aplec de la Sardana i els tornarem la visita el 29 per la Diada Blava.

A nivell junta la colla queda de la següent manera:
– President: Juli Peña
– Vicepresidents: Joan Pau Casado i Marta Vidal
– Tresorera: Marta Vidal
– Secretaria: Laura Zamora
– Vocals: Anna Frases, Manoli Perpiñan, Montse Diviu, Josep Maria Emeric, Nancy Bouzas i Núria Erola

A nivell tècnic la colla queda de la següent manera:
– Cap de colla: Xavier Martínez
– Segon cap de colla i cap de troncs: Carles Cornellà
– Cap de pinyes: Domingo Ramirez
– Cap de canalla: Laura Grau
– Segon cap de canalla: Roc Duran
– Equip de tronc: Daniel Marquez, Guillem Kallis i Neus Vila
– Equip de pinyes: Gerard Marsal, Daniel Marquez, Alexey Gomez i Nancy Bouzas
– Equip de canalla: Blanca Batista, Bruna Torredà, Llum Juncosa i Manel Alonso

Com a objectius marcats per la tècnica, estan el seguir treballant amb la gama de 6, recuperar els castells perduts la temporada passada com ara el 3 de 6 per sota i descarregar el 3 de 7 i 4 de 7. Un dels altres objectius de la present temporada és intentar portar més gent a la colla i millorar l’assistència tant a assajos com a diades per poder aconseguir els objectius marcats.