Els Castellers d’Andorra, i per segon any consecutiu, hem tingut representació aquest cap de setmana passat en el XVIIè torneig casteller de futbol sala que s’ha celebrat a Sabadell organitzat per la colla de la ciutat, els Castellers de Sabadell.

Un total de 48 colles han participat en el torneig. Ha estat l’any que més colles hi han participat i la que més castellers ha mobilitzat (amb més de 1800 castellers presents a la ciutat). I s’han celebrat més de 100 partits en els dos dies de torneig. Tot un repte organitzatiu que els saballuts han superat amb molt bona nota.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat la Colla Vella de Xiquets de Valls, guanyant en la final als Castellers de Berga. I en tercer lloc han quedat els Castellers de Gràcia, guanyant en la final de consolació als Castellers de Vilafranca, que han estat els quarts dels torneig.

Pel que fa als nostres, hem aconseguit millorar els resultats de la passada edició classificant-nos entre la 29è i la 30è posició (degut a la pluja no s’ha pogut jugar el darrer partit). Ha estat determinant el fet de classificar-nos segons de grup en la fase prèvia, ja que aquest fet ens assegurava quedar entre els 32 primers.

Aquests han estat els nostres resultats:

Fase de grups – Grup D – Primer partit
– Andorra: 0
– Terrassa: 7

Fase de grups – Grup D – Segon partit
– Andorra: 5
– Figueres: 1

Setzens de final – 1C
– Vilafranca: 15
– Andorra: 0

Del 17 al 32
– Terrassa: 6
– Andorra: 1

Del 25 al 32
– Cerdanyola: 6
– Andorra: 2

Del 29 al 32
– Andorra: 2
– El Prat: 1