Dissabte, els nostres van fer un taller molt Special a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella, en el Territori Special, que es celebrava aquest cap de setmana entre La Seu d’Urgell i Andorra la Vella.

En aquest, primer vam fer un pilar de 4 per saludar a tots els atletes i públic assistent a les proves d’atletisme. I desprès vam anar al “village” situat a l’entrada de l’Estadi on vam poder realitzar un petit taller amb aquests atletes tant especials. Amb un speaker de luxe que anava explicant el que anàvem fent (gràcies Lluís!) vam realitzar una petita demostració d’un pom en un 3, vam tancar un 3d5 amb la col·laboració d’aquests grans atletes i vam fer alguns pilars de 3 amb alguns voluntaris i gent del públic.

Els petits de la colla també van poder gaudir de les altres activitats que es feien al village, com futbol, cúrling o basquet.

Ha estat una gran experiència i un gran plaer per a nosaltres i esperem que també per la gent que hi ha participat.

Us deixem algunes fotos d’aquest taller.

 

Fotos: Cristina Jodar