Aquest divendres passat els nostres feren un taller d’iniciació als castells als alumnes de la Universitat d’Andorra en el marc de la Festa de la Universitat, un taller que ens va agradar i va agradar molt.

Com en tot taller, primer vam començar amb una petita xerrada tècnica per explicar què són els castells, quina és la seva nomenclatura, les posicions dins una pinya, tronc i pom, i els castells que fa la nostra colla així com una mica de la nostra història.

Desprès de la xerrada, arriba la pràctica, on els nostres van mostra algunes construccions bàsiques i els alumnes van poder practicar-les i sentir-se castellers per un dia.

Donar les gràcies a la Universitat per donar-nos l’oportunitat de mostrar el món castellers als universitaris del país. Recordeu que assagem dimarts i divendres de 19.30 a 20.30 escola i de 20.30 a 22.00 assaig general. Us hi esperem!!

 

Fotos: Universitat d’Andorra