Ahir dilluns una representació dels Castellers d’Andorra es van desplaçar fins a La Seu d’Urgell per a realitzar una de les coses que més ens agrada, un taller casteller. En aquesta ocasió va ser als alumnes de p4 “els castellers” del col·legi públic Mossèn Albert Vives.

Com ja va sent habitual en els tallers, i desprès d’entrar a l’aula fent un pilaret de dos (el que va captivar als menuts), vam fer una breu introducció al món casteller, una mica d’història (on i quan van néixer els castells), la indumentària castellera (faixa, mocador, casc, pantaló i els colors de les camises) i els vam posar un vídeo preparat pel nostre equip d’audiovisuals. També vam fer una demostració del que seria un pom de dalt, en aquest cas amb canalla nostra més gran, però pel fet de veure-ho suficient 😉

Finalitzada la part més teòrica i visual del taller, vam passar a la part més divertida, fer que la canalla fos castellera per un dia, on van xalar de valent!

Vam voler acabar el taller amb un pilar de 3 dedicat a aquest públic tant especial i la professora el va concloure amb un petit esmorzar per a tots.

Agrair la oportunitat de poder fer aquest taller a l’escola i a la mestra de posar-li el nom d’aquesta activitat a la classe.

Ens veiem a assaig!

 

Fotos: CdA