Ahir divendres, i per celebrar la inauguració del Mundial de Futbol que s’està celebrant a Rússia, els Castellers d’Andorra vam celebrar el primer campionat de futbolí CdA al bar El Trèvol.

Desprès d’un sorteig de parelles de tots els inscrits al torneig (per allò d’afavorir la cohesió de grup), aquestes es van organitzar en un quadre eliminatori en dues categories, adults i nens. En la categoria de nens s’han format 4 parelles que han fet dues semifinals + la final, guanyada per la parella formada per Marc Coca i Leyre Florentín.

Pel que fa al torneig dels adults, i per a que siguin 16 parelles, s’han incorporat al torneig les 4 parelles de nens. A primera ronda s’han evitat que els nens s’enfrontessin altre cop entre ells fent així que juguessin contra adults. En aquest apartat d’adults, els guanyadors han estat Oscar Alonso i Laura Grau.

Enhorabona als guanyadors!

Esperem ven aviat poder celebrar un altre campionat de futbolí, que ha estat molt divertit i emocionant.

 

Fotos: Xavier Martínez, Nancy Bouzas i Pablo Casado