No hi ha res més maco que la solidaritat, i avui que es celebraven les 12h d’esport contra el càncer, els Castellers d’Andorra teníem cita obligada. Organitzat per ASSANDCA i patrocinat per Vallbanc, ens hem tornat a reunir una bona colla d’entitats a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella.

A l’igual que la passada edició, el bon temps i una bona colla d’activitats celebrades per tot el Principat han fet que l’afluència de gent no fos massa elevada. No obstant això, els nostres han pogut xalar de valent en aquest taller.

A més, i amb la col·laboració de totes les entitats participants, hem fet un gran llaç de color lila al mig del camp de futbol mentre un dron en filmava i feia fotos des de l’aire.

També hem pogut fer un parell de pilar de 4, ajudats pels amics del Zumba Serradells a la pinya.

Agrair als organitzadors l’haver tornat a comptar amb nosaltres i esperem poder-ho tornar a repetir.

Aquí us deixem un recull de fotos del taller.

 

Fotos: Cristina jodar i Sara Andreu