Arribem a la fi d’aquesta, la nostra primera temporada. I com és tradició dins el món casteller, arriba una de les darreres aparicions en públic abans de l’aturada d’hivern, la nostra Diada. Aquesta serà el proper 28 de novembre al Centre Comercial Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany.

En aquesta Diada les colles intenten portar a plaça els millors castells del seu repertori, aquells castells que tantes i tantes hores d’assaig han costat. En aquest sentit, els Castellers d’Andorra hem treballat durament tota la gama de 6 i la gama més baixa de 7, per tant, portarem a plaça varies d’aquestes estructures.

Si voleu acompanyar-nos en el nostre dia, aquest és el timing de la jordana!

  • 11h concentració a la Plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany
  • 11.30h cercavila fins a l’Illa Carlemany gaudint de la música dels nostres grallers
  • 12h actuació castellera al replà de la planta 1 de l’Illa Carlemany

 

Serà un gran dia, us hi esperem a tots!!