Ja fa més d’un any de la primera reunió informativa (mitjans de juny del 2014) en que en Juli Penya i en Jordi Manyes presentaven a un grup d’unes 20 persones un projecte per a donar a conèixer el fet casteller al petit Principat d’Andorra.

Ja fa més d’un any (27 de setembre de 2014) en que ens vam presentar oficialment com a colla castellera al nostre públic, en el marc de la Setmana de la Mobilitat de La Massana, fent els nostres dos primers pilars de 4.

Fa tot just un any (25 d’octubre de 2014) que presentàvem el nostre escut en la Fira d’Andorra la Vella davant del molt il·lustre Cap de Govern el Sr. Antoni Martí, el molt il·lustre Síndic General, el Sr. Vicenç Mateu i el molt honorable Cònsol d’Andorra la Vella, la Sra. Rosa Ferrer.

Ha passat mig any des del 25 d’abril del 2015, la data en que, juntament amb els nostres padrins, la Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona i la Colla Marrecs de Salt (gràcies padrins!), celebràvem el nostre bateig com a colla castellera descarregant un p4cam, un 3d6a, un 3d6, un 4d6a i cinc p4 a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella.

I avui, desprès de més d’un any d’assajos, desprès de 113 castells descarregats (dels 117 intentats a plaça), desprès de descarregar com a millor castell un pilar de 5, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ens ha reconegut com a colla de ple dret!

GRÀCIES i ENHORABONA COLLA!!!