Aquest dissabte passat, en la vigília de la diada dels Xics de Granollers, els Castellers d’Andorra vam signar una gran actuació.

La jornada va començar amb un cercavila per la ciutat de Granollers amb uns grans amfitrions Xics. Durant el recorregut es van fer diferents construccions, entre les que cal destacar un p4f de la canalla dels Xics i un p3 de la nostra canalla.

Ja un cop a plaça, els Xics van descarregar amb molta solvència un 4d7, un 5d7 i un 2d7, preparant així la jornada de diumenge. Van acabar amb 2 p4 simultanis.

Pel que fa a nosaltres, els d’Andorra vam descarregar a primera ronda el nostre primer 2d6. Un castell que no va perdre les mides en cap moment, però que es va haver de treballar en la descarregada. A segona ronda vam descarregar amb solvència el nostre segon 5d6 de la temporada i, en la tercera ronda, un altre fantàstic 4d6a pràcticament tot femení. A la ronda de pilars vam intentar de nou el p5, però aquest cop va fer llenya just abans de la carregada.

Tot i haver patit la primera caiguda de la temporada, sortim molt contents d’aquesta diada perquè hem demostrat a plaça la gran feina feta als assajos. Enhorabona colla!!!

Vam acabar la jornada amb un sopar de germanor amb Xics. Moltes gràcies!!

La propera aparició de la colla en públic serà per la nostra diada el 28 de novembre.

Ens veiem als assajos i a plaça!!