Aquest passat dimecres hem pogut assistir a un acte molt important per a nosaltres, la inauguració de la exposició “Castellers d’Andorra, 5 anys fent pinya” al vestíbul del Centre Cultural La Llacuna d’Andorra la Vella, una exposició que estarà fins el proper 24 d’aquest mes i que resumeix en unes fotos aquests 5 anys de la colla del Principat.

Han estat 5 anys intensos amb grans alegries en els que, amics, col·laboradors, patrocinadors i, sobretot castellers (tots, des del primer fins l’últim, actiu o inactiu) ho han fet possible i fan que la primera colla del Pirineu segueixi fent castells, fan que els CdA hagin portat el nom d’Andorra arreu del territori català i part del territori francès (dintre de poc afegirem Dinamarca a les nostres conquestes).

Hem estat una colla molt activa, participant en actes solidaris (Marató de TV3, campanya de donació de sang, lluita contra el càncer, Special Olympics,…), esdeveniments esportius (intercasteller de futsal), fent excursions (hem conquistat el Casamanya i els llacs de Tristaina), assistint o preparant jornades de tecnificació, fent tallers a escoles del Principat i l’Alt Urgell i la nostra Universitat, hem ajudat a fer els primers passos de la colla castellera de la Cerdanya, hem realitzat la primera diada castellera via streaming de la història (amb els Castellers de Lo Prado de Xile),… No hem parat!

Han estat 5 anys transmetent aquests valors castellers tant importants avui dia, com la cohesió, el treball en equip, la integració o la superació.

Gràcies a tots pel vostre esforç i dedicació per tirar aquest bonic projecte endavant.

Us esperem als assajos!

 

Fotos: Cristina Jodar