Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Berga el 18è Intercasteller de futbol sala. 48 colles y més de 1600 castellers (entre aficionats i jugadors) han pres part en un torneig ja clàssic entre el mon casteller i que cada any es celebra en una localitat diferent. I per tercer any consecutiu, els nostres hi han pres part.

Enguany, la colla guanyadora del torneig ha estat, i per segon any consecutiu, la Colla Vella de Xiquets de Valls, que han guanyat en la final a Minyons de Terrassa per 3 – 0. En tercer lloc han quedat els Castellers de Vilafranca, que han guanyat en la final de consolació als Moixiganguers d’Igualada per 3 – 1.

Pel que fa als nostres, tot i haver millorat el joc col·lectiu, no han pogut millorar la classificació de l’any passat. El fet de no poder guanyar cap partit en la fase de grups (grup complicat) i mala sort de cara a porteria (8 pals i 3 gols en pròpia porta), han estat el que més ha passat factura als nostres.

Aquests han estat els nostres resultats:

Fase de grups – Grup N – Primer partit
– Barcelona: 4
– Andorra: 0

Fase de grups – Grup N – Segon partit
– Cerdanyola: 6
– Andorra: 3

Del 33 al 48 – grup C
– Castellar: 4
– Andorra: 2

Del 41 al 48 – grup D
– El Prat: 6
– Andorra: 4

Fase final, 47è – 48è
– Joves de Valls: 1
– Andorra: 2

Fotos: Pablo Casado