Ahir ens vam desplaçar a la bonica població d’Olot, per celebrar, junt als Vailets de l’Empordà, el XVII Aniversari del Bateig del Xerrics d’Olot, la colla local.

Pocs efectius a plaça, però amb ganes de tirar la diada endavant, els nostres obrien plaça amb un ferm pilar de 4, seguit d’un tremolós i treballat 3 de 6 amb agulla a primera ronda, d’un 4 de 6 que no ha patit en cap moment però que s’ha anat desquadrant al llarg del mateix a segona ronda i un 3 de 6 treballat però estable a tercera. Per acabar, un impecable pilar de 4 de comiat del públic assistent.

Pel que fa als nostres amfitrions, aquests han descarregat un pilar de 4 d’entrada, un bonic 5 de 6 a primera ronda, un 4 de 6 amb agulla en segona, un 3 de 6 amb agulla en tercera i, ja en ronda de pilars, un pilar de 5 i un pilar de 4 de comiat.

Pel que fa als altres companys de plaça, els Vailets, que portaven encara menys efectius que nosaltres, han fet una diada plena de pilars, així doncs, n’han fet 5 deixant un d’ells en intent desmuntat.

Dimarts seguim els assajos ja en vistes a la propera actuació d’aquí 15 dies. Cal seguir treballant amb ganes i ambició.

Recordeu també que dimecres serà un dia especial per la colla, ja que s’inaugura la exposició “CdA 5 anys fent pinya”, on us esperem a tots i farem un pilar.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Xerrics d’Olot: p4, 5d6, 4d6a, 3d6a, p5, p4
– Castellers d’Andorra: p4, 3d6a, 4d6, 3d6, p4
– Vailets de l’Empordà: p4, p4, p4(id), p4, p4

 

Fotos: Mònica Lusilla