Com ens agrada fer tallers! Avui els nostres han anat a l’Escola Andorrana de Batxillerat de La Margineda a realitzar, per tercer any consecutiu, un taller de castells als alumnes de l’escola. En aquesta ocasió eren poquets, però sempre val la pena si es per donar a conèixer el fet casteller a Andorra.

Com en tot taller, primer hem explicat una mica la història dels castells i de la nostra colla, com s’anomenen els castells i quines són les seves parts, i què vol dir ser casteller i què ens pot aportar el fet de pertànyer a una colla castellera.

Desprès de la xerrada, hem passat a la part pràctica, en la que els joves han pogut experimentar el fet de ser un casteller de tronc i pinya. Inclús s’han atrevit a fer un petit 3 de dos pisos.

Esperem que els hagi agradat i veure’ls de nou aviat en algun dels nostres assajos per seguir sent un casteller d’Andorra!

Donar les gràcies als responsables de la organització del taller per part de l’Escola i esperem seguir repetint l’experiència amb vosaltres, i als jovent per la seva proactivitat en el taller.