Avui una representació dels nostres ha anat al pavelló de l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella on els esperaven una vintena de joves del Lycée Compte de Foix d’Andorra. Es la primera vegada que fem un taller en aquest institut francès i esperem no sigui la darrera, ja que la experiència ha estat molt satisfactòria.

En aquest taller hem pogut explicar als joves assistents què eren els castells i quin és el seu origen, quina era la seva nomenclatura i quines són les seves parts, i què vol dir ser casteller i què ens pot aportar el fet de pertànyer a una colla castellera.

A més, el joves han pogut ser castellers durant una estona i han fet pilars de dos, han vist la estructura de la torre i han tancat alguna pinya d’un tres en la que han posat segons.

Des d’aquí volem donar les gràcies a la professora de català, Diana Figueres, gràcies a la qual hem pogut organitzar aquest taller. Ara esperem veure-us a tots als assajos i viure encara de més a prop el mon casteller!