Ahir es va celebrar l’Assemblea General Ordinària dels Castellers d’Andorra en la que, com a punt principal hi havia l’elecció de la junta directiva que ha de dirigir la part política de la colla. En aquest sentit, només es va presentar la candidatura encapçalada per Juli Peña, l’actual president que va revalidar el càrrec. La votació, a mà alçada, va ratificar per amplia majoria a Juli i el seu equip. Els principals objectius de la nova directiva és buscar un local social i fer augmentar la massa social de la colla fins els 200 castellers.

L’altre punt important de l’assemblea era la presentació del calendari pel 2017, el qual està pràcticament tancat i que ja podeu consultar en el nostre web. Com a diades destacades a casa tindrem la Festa Major d’Andorra la Vella (en la que pujarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls), la Diada dels Pirineus (en la que pujarà els Castellers de Vilafranca) o el Roser de La Massana (en la que pujarà Castellers de Barcelona). I com a sortides, cal destacar la Diada de Germanor en la que els nostres viatjaran a Tarragona per compartir plaça amb Xiquets de Tarragona, les vigílies de Sant Narcís, que viatjarem fins a Girona on tindrem l’orgull de poder compartir plaça amb un dels nostres padrins, Marrecs de Salt, o la Trobada Internacional, en la que viatjarem a París per tornar a compartir plaça amb Castellers de Paris, Castellers of London i Xiquets de Copenhaguen.

En l’assemblea també es va votar el protocol d’entrega de camises als nous castellers (que serà de 3 cops per any) i la obligatorietat de pagar una quota com a soci de la entitat que serà de 40€ anual pels adults i de 10€ anuals pels nens.