Ahir dissabte, els Castellers d’Andorra, acompanyats de Picapolls de la Gavarressa, vam celebrar la Diada del Palau de Gel a l’entrada del propi Palau a Canillo. Un dia divertit i amb moltes activitats.

El dia començava d’hora, amb un esmorzar al bar del Palau. Acabat l’esmorzar, començava la diada amb un p4 de salutació de les dues colles. Tot seguit, els nostres descarregaven a primera ronda un 2d6 amb canvis a nivell de segons, demostrant que és una estructura que tenim molt treballada i a segona ronda un 3d6a força treballat. A tercera ronda només vam poder deixar com a carregat un 3d6 que havia pujat molt bé, però que una rebrincada a nivell de dosos va fer que enxaneta i acotxador es despengessin sense més conseqüències que l’ensurt de la caiguda. Per acabar, un p4 d’acomiadament.

Pel que fa als nostres convidats, els Picapolls van descarregar sense problemes el 3d6, 3d6a i el 4d6. En ronda de pilars, intentaren 2 p4 simultanis, quedant en intent desmuntat un d’ells per indecisió de l’enxaneta que es va fer endarrere.

Acabada l’actuació, un dinar de germanor i entrada al Palau de Gel per gaudir de la seva piscina climatitzada i la pista de gel.

A banda de l’actuació, uns quants dels nostres vam anar a celebrar, amb un pilar, la renovació de vots d’un dels nostres membres de la colla en una celebració temàtica de Star Wars. En aquest, el nostre segon anava disfressat de mestre jedi i l’enxaneta anava de Darth Vader!

Un altre gran cap de setmana!

Resum de la jornada (per ordre a plaça)_
– Castellers d’Andorra: p4, 2d6, 3d6a, 3d6(c), p4
– Picapolls de la Gavarresa: p4, 3d6, 3d6a, 4d6, Pd4 i Pd4(id)

Propera parada abans de les vacances merescudes, la Festa Major d’Andorra la Vella.

Ens veiem a l’assaig!

 

Fotos: Cristina Jodar i Montse Diviu