Per celebrar que estem de Festa Major a la capital del Principat, els Castellers d’Andorra hem celebrat avui a la tarda una diada juntament amb els Castellers de les Roquetes a la plaça de la Rotonda. No obstant, abans, i per agafar forces, hem gaudit d’un bon dinar de germanor entre ambdues colles.

Així doncs, un cop finalitzat el dinar, ens hem dirigit cap a la plaça de la Rotonda on hem celebrat la diada. Aquesta ha començat amb un p4 de cada una de les colles per saludar al públic assistent a la diada. Desprès, els nostres han descarregat un treballat 3d6a, i dos sòlids 3d6 i 4d6, en el que estrenàvem a una terça. Per acabar la diada, 2 p4 simultanis per acomiadar-nos del públic que ha aguantat un sol que apretava de valent.

Pel que fa als nostres convidats, els Castellers de les Roquetes han descarregat sense problemes un 3d6a, un 3d6 i un 2d6 en el que la canalla més petita ha dubtat uns moment a mitja pujada, però que han acabat descarregant. En ronda de pilars han descarregat un p4.

Acabada la diada, cercavila fins a la plaça del Poble acompanyant als gegants, en la que la nostra canalla no ha parat de ballar al costat d’un Astèrix que els engrescava.

Així acabem la primera part de la temporada. Ara toquen 15 dies de merescut descans. Tornem als assajos el 23 d’agost per començar a prepara una segona part de la temporada que es presenta molt emocionant, amb diades tant importants com la Diada de Colles Internacional a Tarragona, la Transpirenaica o la la nostra Diada entre altres. Però la primera parada serà la Festa Major de la Seu d’Urgell!

Resum de la jornada (per ordre a plaça)_
– Castellers d’Andorra: p4, 3d6a, 3d6, 4d6, 2xp4
– Castellers de les Roquetes: p4, 3d6a, 3d6, 2d6, p4

Bones vacances a tots i ens veiem en 15 dies!

 

Fotos: Cristina Jodar