Avui hem rematat un cap de setmana 100% casteller. Desprès de l’exhibició ahir en la setmana de la diversitat cultural d’Andorra la Vella, i de tenir entre nosaltres al dr. Castillo de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per fer-nos una xerrada més que interessant, avui, i en motiu d’Andoflora, hem actuat a La Massana juntament amb els Castellers d’Esparreguera.

El temps amenaçava pluja, i així ho ha fet en un moment de l’actuació, la qual s’ha hagut de parar uns minuts mentre esperàvem que passés el xàfec. A partir d’aquí, la pluja ens ha respectat just fins acabar la diada.

Pel que fa als castells, els Castellers d’Andorra hem descarregat un p4 d’entrada a plaça, un 2d6 que cada dia tenim millor, un 3d6 i un 3d6a. Per acabar la diada, hem descarregat un p4 simultani amb un p4 per sota.

Pel que fa als nostres companys de plaça, els Castellers d’Esparreguera han obert plaça amb dos p4 simultanis, i desprès han aconseguit descarregat un 3d7, un 4d7 i un 5d6. En la ronda de pilars, els d’Esparreguera han aconseguit carregar el p5 i desprès han descarregat dos p4 més simultanis.

Aquesta setmana seguim treballant i preparant la propera sortida que serà el proper cap de setmana a Castelldefels.

Ens veiem a l’assaig!!

 

Fotos: Cristina Jodar i Lluís Armengol