En motiu de la setmana de la diversitat cultural d’Andorra la Vella, els Castellers d’Andorra hem fet una petita exhibició castellera.

Totes les entitats participants en la jornada ens hem reunit a la plaça de la Rotonda des d’on hem sortit en cercavila per l’avinguda Meritxell i fins la plaça Guillemó on les diferents entitats hem fet 5 cèntims del que fem. La nostra canalla ha entrat a plaça fent pilars de 2 caminant.

Pel que fa a la nostra exhibició, hem realitzat pilars d’entrada, un castell i pilar de sortida. Els pilars d’entrada han estat dos p4 simultanis. Pel que fa al castell, hem decidit fer un 3d6, el qual en una primera temptativa l’hem hagut de desmuntar ja que la canalla més petita no ha pujat, i en una segona temptativa l’hem pogut descarregar no sense haver-lo de treballar a fons (pot ser el 3d6 que més ens ha costat fins ara). Per acabar l’exhibició, hem realitzat un p4 pujat per sota.

El castell treballat d’avui ens ha de fer veure que no hi ha castell fàcil i que cal seguir treballant en els assajos.

En acabar, hem pogut gaudir de l’exhibició de la resta d’entitats.

Propera diada, Andoflora. Ens veiem a plaça!

 

Fotos: Cristina Jodar