La Colla Castellera d’Andorra ha aconseguit el guardó d’El Periòdic d’Andorra a l’andorrà de l’any 2015 gràcies a les votacions del públic aconseguint, en la final, més del 50% dels vots. El nostre president, en Juli Peña, recollia ahir a la nit de mans del cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, el premi que així ho acredita.

El cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, desvelava el guanyador en la gala celebrada a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. Aquest guardó se’l disputaven, desprès d’unes fases de “classificació”, els fallaires d’Andorra (amb representació del seu president, Santi Martí), Carles Perea (de Som com Som) i nosaltres.

Als finalistes els van presentar els seus padrins, que van ser Casimir Arajol (fallaire d’Andorra la Vella) pels fallaires, Quim Torredà (president del Col·lectiu Portella) pels Castellers d’Andorra i Judith Pallarès (consellera general liberal) per Carles Perea.

Moltes gràcies a tots els que ens heu votat per aconseguir aquest guardó.

Enhorabona colla!! Ara a demostrar que ens el mereixem, a seguir assajant i a portar bons castells a plaça!