Els Castellers d’Andorra acompanyats dels Castellers de Caldes hem realitzat la primera diada via streaming dins del mon casteller “compartint” plaça amb els Castellers de Lo Prado de Xile.

Els castellers i públic assistents a la diada celebrada a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella, han pogut seguir l’actuació dels Castellers de Lo Prado mitjançant una pantalla gegant instal·lada en la mateixa plaça. Al seu temps, els castellers xilens han pogut veure els castells realitzats al Principat amb una altra pantalla instal·lada a Santiago. L’actuació, que ha causat una gran expectació, ha estat tot un èxit, demostrant que realitzar castells “a distància” és possible.

Castellerament parlant, la jornada ha començat amb pìlars d’entrada simultanis de les tres colles. Acte seguit han començat les tres rondes de rigor. En aquestes, hem vist com els nostres descarregaven en aquesta jornada tres castells que encara no havien provat en aquest curs. Així doncs, hem descarregat el primer 2d6 de la temporada el qual ha estat treballat, sobretot a nivell de terços, un 5d6 i un 4d6a, els quals no han patit en cap moment.

Pels que fa als companys de plaça, els Castellers de Caldes han realitzat un 4d6, un 3d6a i un 3d6. I pel que fa als Castellers de Lo Prado, han descarregat el 2d6 i el 3d7. El 4d7 els ha quedat en intent i segueix resistint-se’ls. Esperem que puguin descarregar-lo aviat.

Per a qui vulgui reviure la diada, la teniu disponible al canal de youtube de la colla en el següent enllaç.

Agrair a tots els col·laboradors i patrocinadors per l’ajut rebut en aquesta diada.

Propera parada, diumenge 24 d’abril, I aniversari del nostre bateig.