Avui els Castellers d’Andorra hem pogut gaudir d’un gran partit de rugbi de la nostra selecció sub18 a l’Estadi Nacional d’Andorra la Vella enfront Hongria en el que els andorrans han guanyat per 9 a 6. D’aquesta manera els andorrans confirmen la seva permanència en el torneig amb un balanç de 1 empat, 2 derrotes i 2 victòries.

Des d’aquí volem donar la enhorabona als nostres per haver assolit aquesta permanència al torneig i als guanyadors de les diferents conferències (Croàcia, Dinamarca i Sèrbia per la conferència 1, i Israel, Bòsnia i Bulgària per la conferència 2).

Castellerament parlant, al moment de la cerimònia de clausura, i abans de l’entrega de premis, els de la camisa bordeus hem fet un petit tast del que són els castells a totes les seleccions participants en el torneig i a tot el públic que ha vingut a veure el partit. En aquest, hem fet un p4, en el que els nostres sub18 han vingut a donar-nos pit, un 3d6 en el que han vingut tots els jugadors de totes les seleccions a la pìnya i per acabar un altre p4 ja en solitaris.

Ha estat una aparició curta, però esperem que els jugadors de les diferents seleccions s’emportin un bon record d’aquest final de torneig.

Propera parada…. cap de setmana del 23 i 24 d’abril. El 23 Sant Jordi, diada amb els Castellers de Lo Prado de Xile (primera diada via streaming), i el 24, la I diada del nostre bateig amb Castellers de Santpedor i Castellers de Caldes de Montbui. T’ho perdràs?

Ens veiem dimarts a l’assaig!!