Avui els Castellers d’Andorra hem celebrat el primer aniversari del nostre bateig, i ho hem celebrat amb la companyia dels Castellers de Caldes i els Castellers de Santpedor.

Hem començat la jornada amb una cercavila per l’avinguda Meritxell en direcció a la plaça de la Rotonda, en la que les tres colles participants han entrat a plaça amb un pilar de 4 caminant.

Donat que avui era un dia especial per a la colla, hem volgut celebrar-ho a lo gran, portant grans estructures de la gamma alta de 6 entre les quals hi havia una que encara no havíem portat mai a plaça. Així doncs, els nostres han obert diada amb la torre de 6, seguit del 5d6, dos castells que tot just és el segon cop que portem a plaça aquesta temporada. Per acabar la diada hem estrenat estructura fent el 7d6, un castell que hem hagut de desmuntar en un primer intent, però que a final de ronda hem repetit sense problemes.

Realitzant aquestes tres estructures, els nostres s’apunten la que és, de moment, la millor diada de la temporada.

Pel que fa als nostres convidats, els Castellers de Caldes han descarregat un 3d7, han fet dos intents desmuntats de 4d7 i han tancat rondes amb un 5d6. I Castellers de Santpedor han descarregat un 3d6, un 5d6 i un 4d6a.

Acabades les tradicionals rondes, les dones de les tres colles han realitzat un gran 3d6 femení.

I per acabar la diada, s’han fet els pilars d’acomiadament on els nostres i els de Santpedor han fet 3 pilars de 4 simultanis i els de Caldes un gran pilar de 5.

Acabada la jornada castellera, les tres colles hem gaudit d’un dinar de germanor.

Propera parada, Cervera.

Ens veiem als assajos!!!