Aquest diumenge, els Castellers d’Andorra hem fet la nostra primera diada de la temporada fora del Principat. En aquesta ocasió, convidats pels Castellers de la Sagrada Família i acompanyats pels Castellers de Caldes de Montbui, hem anat a la ciutat comtal, al carrers Santa Carolina, per celebrar la diada del Safareig, i on hem tingut el plaer de veure bons castells com ara el 3d7ps dels de la camisa verda.

Pel que fa a nosaltres, aquí hem pogut demostrar que l’intent desmuntat de 4d6 del passat cap de setmana va ser causa del fred i les males condicions meteorològiques. Així doncs, els nostres obrien actuació amb el 4d6, seguit del 3d6a i el 3d6, demostrant que són castells consolidats. Hem tancat diada amb dos p4 simultanis.

Estem en la bona línia, però ara cal fer un pas més i tornar a mirar els castells de la gama alta de 6.

Pel que fa a les altres colles, els amfitrions, els Castellers de la Sagrada Família, han completat una gran actuació fent el 3d7ps més matiner de la seva història en primera ronda, seguit d’un 4d7a, un 4d7 i un p5. Els Castellers de Caldes de Montbui han fet el 4d6a, el 3d6a, el 4d6 i el p5.

En acabar la diada, hem gaudit d’un magnific dinar de germanor preparat pels mateixos Castellers de la Sagrada Família i animació pels petits….. i no tant petits ;-).

Per acabar la jornada, els Castellers d’Andorra no volíem deixar passar l’ocasió de fer algún pilar enfront d’un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, així que ens hem desplaçat fins a la Sagrada Família on hem fet dos pilars.