Els Castellers d’Andorra hem encetat temporada aquest dissabte, i ho hem fet en un indret que, pot ser no és inèdit, però sí que és diferent al tradicional casteller. Ha sigut a l’estació d’esquí de Pal (Vallnord), al Pla de la Caubella.

En un dia tapat, ni la neu ni el fred ha impedit que els nostres, amb companyia dels Vailets de l’Empordà, celebréssim a 2000mt d’alçada la primera Diada de la Neu.

Hem començat la Diada amb un p4 simultani amb la colla convidada i desprès hem aconseguit descarregar el 3d6a i el 3d6. En darrera ronda hem intentat el 4d6, però aquest s’ha hagut de desmuntar al deformar-se. Degut al fred i la nevada que començava a caure, hem desistit tornar-lo a provar. Hem tancat diada amb un p4 desplegant una pancarta de Vallnord Pal-Arinsal.

Pel que fa als nostres convidats, els Vailets, han descarregat sense problemes el 4d6a, 5d6 i 3d6 (desistint d’intentar el 3d7 degut al fred). Per acabar, han intentat el p5, però aquest ha quedat en intent.

Esperem que el proper any el temps acompanyi i es puguin veure millors castells damunt la neu, un lloc realment impressionant per a celebrar una diada castellera.