Fa poc més de 15 dies, els castellers celebràvem el 5è aniversari de la nostra entrada a la Unesco com a Patrimoni Immaterial. Ahir, junts als fallaires d’Andorra, vam voler celebrar la entrada d’aquests a la Unesco, també com a Patrimoni Immaterial.

L’Associació de Fallaires d’Andorra la Vella va voler celebrar la noticia ahir a la plaça Guillemò junt amb altres entitats culturals del país com ara els Geganters, l’Esbart i l’Orfeo d’Andorra la Vella, el Cor rock d’Encamp o els Castellers d’Andorra entre altres,

Va ser una jornada molt emotiva on els fallaires ens van ensenyar el perquè de la entrada a la Unesco.

Pel que fa als nostres, vam alçar 2 pilars de 4 en honor als fallaires desplegant una pancarta en la quals se’ls felicitava per la feina feta en un d’ells.

A més, el nostre president va fer entrega als fallaires d’un obsequi en record de l’acte.

La nostra enhorabona al col·lectiu fallaire!