Aquest dissabte, en un dia fresc però assolellat, els Castellers d’Andorra hem celebrat la nostra I Diada.

La jornada ha començat a les 11.20 amb un cercavila que ha anat des de la plaça Coprínceps fins al centre comercial Illa Carlemany, dins del qual s’ha fet l’actuació.

Durant aquest recorregut hem fet 4 p4 per anar obrint boca. L’entrada a l’Illa (fins la porta) l’hem fet amb un p4 caminant. En aquests pilars hem pogut estrenar diversos segons, terços i enxanetes. Des de la porta i fins la zona d’actuació, tota la nostra canalla ha anat amb p2 caminant.

Un cop ja a la zona on s’han fet els castells, els nostres 30 petits ens han deleitat amb un fabulós p4 folrat abans de començar amb l’actuació castell que ha agradat molt als assistents i els han correspós amb un fort aplaudiment..

Ara ja sí, arribada l’hora dels castells, els nostres han realitzat la seva, fins ara, millor diada!! En aquesta, hem descarregat en primera ronda un defensat 2d6, un estable 5d6, un gran 3d6 femení i un 4d6a que no ha patit en cap moment.

Completats els castells, arriba la ronda de pilars en al que hem carregat el nostre tercer p5 de la temporada i hem descarregat un p4 i un p4ps.

Amb aquesta gran diada donem per finalitzada la temporada. Gracies colla per aquesta gran i intensa primera temporada!!

Ens veiem dimarts a l’assaig i dimecres esperem celebrar amb els fallaires la seva entrada a la Unesco com a patrimoni immaterial.