Tot just aquesta setmana hem començat la temporada i portem només dos assajos a les nostres esquenes, i avui, per celebrar el dia de Sant Antoni, hem fet la nostra primera aparició de la temporada a casa en el marc de l’escudellada de Sant Antoni, i ho hem fet a la plaça que ens va veure estrenar-nos com a castellers, la plaça de les Fontetes de La Massana.

En un dia assoleiat, els de la camisa burdeus hem volgut que la nostra canalla entrés a plaça fent diversos pilars de 2 caminant entre mig de la gent que ja començava a fer cua per agafar l’escudella.

Tot seguit hem fet el nostre primer 3d6 de la temporada que hem descarregat no sense haver-lo treballat de valent, demostrant que no hem perdut tot el guanyat la temporada anterior, però veient que cal tornar a treballar de valent, sobretot amb el pom de dalt.

Hem intentat acabar la jornada amb dos pilars de 4 simultanis, però al caure un d’ells, l’altre l’hem desmuntat, demostrant-nos un cop més el poc rodatge de la temporada.

Gracies a tots per l’assistència, i ara a seguir treballant per a millorar els resultats de la passada temporada.