Skip to Content

Category Archives: Sin categoría

Taller per la campanya de donació de sang dels bombers de la Generalitat

Ahir els nostres es van desplaçar a La Seu d’Urgell per participar, fent un taller de castells, en la campanya de donació de sang que van engegar a reu de Catalunya els bombers de la Generalitat.

En aquest taller vam fer treballar de valent als bombers, ja que els vam fer tastar el que són els castells, fent-los fer pilars i alguna petita construcció de torre i tres. També van poder provar els nens que hi havia a la plaça dels Oms de la capital de l’Alt Urgell.

Agrair als bombers la possibilitat de poder assistir a aquest esdeveniment i esperem que els hagi agradat ser castellers per un dia.

 

Fotos: David Mateo, Cristina Jodar i Montse Diviu

0 0 Continue Reading →

Els Castellers a la Fira d’Andorra la Vella

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 38 Fira d’Andorra la Vella en la que, per tercer any consecutiu, els Castellers d’Andorra hem tingut presència en la Fira d’associacions.

A part de donar-nos a conèixer i portar el mon casteller al Principat, la Fira també ens serveix per a fer entrega de camises als nous castellers i mostrar algunes de les novetats relacionades amb la colla. Enguany portàvem dos noticies. Per una banda la presentació dels Cabirols, uns personatges de dibuix creats per un grups dels nostres castellers, que en la seva vida normal van al cole junts, però que quan una diada castellera els necessita són capaços de transformar-se en “supercastellers” per a poder realitzar qualsevol castell que es proposin.

La segona noticia, és la de que sortim en portada en el calendari de Layka, l’associació protectora dels animals de companyia.

A més, com cada any en la inauguració de la Fira, divendres vam rebre la visita al nostre estant del cap de Govern, n’Antoni Martí, i dels Cònsols Major i Menor d’Andorra la Vella, na Conxita Marsol i en Marc Pons.

Durant aquests dies també hem pogut fer castells, així doncs, a part de la Diada de la Fira, hem fet un pilar davant del estand de d’ATIDA (l’Associació de Trasplantats I Donants d’Andorra).

Volem agrair a tots els castellers que heu fet possible aquests tres dies i que heu estat a l’estant dels Castellers d’Andorra en un moment o altre durant el cap de setmana.

 

Fotos: Lluis Armengol, Ramón Photografia i Laika
Dibuix: Raül Ramos

0 0 Continue Reading →

Tornem a la Seu!

 

hjljkjlkjljlkjlkjlkjlkjlkjjlkjlkjfljsdfsd dfnsad fadsf asdfa sdfasd f asdf asdf asd fsad f asdf asd fasd fasd fasd fa dsf asdf ads fadsf

0 0 Continue Reading →

¡Hola mundo!

Bienvenido a WordPress. Esta es tu primera entrada. Edítala o bórrala, ¡y comienza a publicar!.

0 0 Continue Reading →