Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 38 Fira d’Andorra la Vella en la que, per tercer any consecutiu, els Castellers d’Andorra hem tingut presència en la Fira d’associacions.

A part de donar-nos a conèixer i portar el mon casteller al Principat, la Fira també ens serveix per a fer entrega de camises als nous castellers i mostrar algunes de les novetats relacionades amb la colla. Enguany portàvem dos noticies. Per una banda la presentació dels Cabirols, uns personatges de dibuix creats per un grups dels nostres castellers, que en la seva vida normal van al cole junts, però que quan una diada castellera els necessita són capaços de transformar-se en “supercastellers” per a poder realitzar qualsevol castell que es proposin.

La segona noticia, és la de que sortim en portada en el calendari de Layka, l’associació protectora dels animals de companyia.

A més, com cada any en la inauguració de la Fira, divendres vam rebre la visita al nostre estant del cap de Govern, n’Antoni Martí, i dels Cònsols Major i Menor d’Andorra la Vella, na Conxita Marsol i en Marc Pons.

Durant aquests dies també hem pogut fer castells, així doncs, a part de la Diada de la Fira, hem fet un pilar davant del estand de d’ATIDA (l’Associació de Trasplantats I Donants d’Andorra).

Volem agrair a tots els castellers que heu fet possible aquests tres dies i que heu estat a l’estant dels Castellers d’Andorra en un moment o altre durant el cap de setmana.

 

Fotos: Lluis Armengol, Ramón Photografia i Laika
Dibuix: Raül Ramos