Primera actuació de la temporada. A consistit en dos P3 i un P4, però amb molt d’orgull !!

Degut a baixes d’última hora, ens va caldre divendres, buscar un nou pilar que no havíem provat encara. Ja a l’assaig, i malgrat uns primers dubtes, es va veure clar que la canalla de la que disposaven, es podien entendre perfectament. L’enxaneta ja ha fet uns quants pilars amb solvència, però per la terça era el primer. Després d’uns primers dubtes divendres, ella mateixa es va convèncer de que era perfectament possible.

A plaça teníem tres cordons nostres, però hem pogut arreplegar un munt de gent del públic, i hem lligat una pinya que feia goig.

Segur que fent el pilar, tots els que hi éreu, heu notat com els grallers ens havien d’aguantar el trino de l’aleta una mica més del normal. En fer la motxilla, l’enxaneta ha patinat una mica, o ho ha fet veure per donar emoció ! El cap de colla li ha dit de tirar avall, per repetir-lo sense problemes, però ella, o no l’ha sentit, o no ha volgut fer-ho, i ho ha tornat a intentar sense fallar aquest cop. La terça s’ha mantingut molt serena en tot moment, i el segon, amb la cara de patir que sempre posa, l’ha parat perfectament.

Molts gràcies a totes i tots !