En la darrera crònica, ens felicitàvem d’haver pogut fer el pilar de 4, i ens preguntàvem si seriem capaços de fer un castell en la següent. No ha pogut ser… no hem pogut fer cap castell i ens hem hagut de conformar amb un pilar de 4 . Tot i tenir un pom, i un tronc, no s’ha pogut assajar com cal. No s’ha pogut fer cap prova neta de 5, per manca de gent a l’assaig. Tampoc no hem tingut prou gent a pinya per formar ni un únic cordó. A vegades, quan hem coincidit amb altres colles, això no ens ha impedit de fer els nostres castells, però avui estàvem sols, i no podíem comptar amb la gent del públic per prendre responsabilitats tècniques que només aquells que ho assagen poden assumir.

Malgrat tot, ha sigut una bonica diada, on hem gaudit del ja tradicional cercavila. A plaça hem pogut fer dos pilars de 3, un d’ells caminant, i on hem estrenat a plaça a canalla.

El pilar de quatre ha sigut impecable, amb algun lleu tremolor que no l’ha posat en risc en cap moment. L’enxaneta, després de fer l’aleta, ha ensenyat una pancarta on hi sortia el nostre lema d’aquest any ! #hemtornat

Estrenar una nova camisa, noves cares enfaixant-se amb nosaltres, algú assumint noves responsabilitats en les estructures dels nostres castells, sempre és motiu de molt de goig. Vol dir que malgrat també tenim moltes baixes, podem seguir creixent, i per això ens hi hem d’esforçar molt tots ! Hem de trobar en els nostres amics i coneguts, tots aquells castellers que encara no saben que ho són, perquè vinguin a la colla !

Que avui no haguem pogut continuar la progressió esperada, no treu que a la propera ens puguem recuperar !

Molts gràcies a totes i tots !