Comencem temporada i què millor que fer-ho amb tallers a les escoles. En aquest cas hem pogut mostrar què són els castells als alumnes de primer cicle de primera ensenyança de l’Escola Andorrana d’Andorra la Vella. Sí, l’escola que, molt amablement, ens cedeix el seu gimnàs cada dimarts i divendres per a poder assajar.

Ha estat un taller molt especial per a nosaltres, ja que fer-ho al “nostre local d’assaig” sempre agrada i et sents com a casa.

Fins a vuit dels nostres han participat en el taller per als nens, els quals, després d’explicar-los què són els castells, i amb l’ajud d’alguns dels nostres menuts castellers també alumnes de l’escola, han fet alguna prova de pom de dalt, i després, tots els que ho han volgut, han provat de pujar a un pilar. Molts han volgut inclús repetir. Tindrem nous castellers?

Fotos: Castellers d’Andorra