Aquest divendres hem tornat, per segon any consecutiu, a la Universitat d’Andorra a fer-hi un taller als seus alumnes i professors en el marc de la Festa de la Universitat.

Amb un públic un xic tímid d’entrada i que s’ha anat animant, primer hem començat amb una petita xerrada tècnica per explicar què són els castells, quina és la seva nomenclatura, les posicions dins una pinya, tronc i pom, i els castells que fa la nostra colla així com una mica de la nostra història.

Desprès de la xerrada, arriba la pràctica, on hem mostrat algunes construccions bàsiques i els alumnes han pogut practicar-les i sentir-se castellers per un dia.

Donar les gràcies a la Universitat per donar-nos l’oportunitat de mostrar el món castellers als universitaris del país. Recordeu que assagem dimarts i divendres de 19.30 a 20.30 escola i de 20.30 a 22.00 assaig general. Us hi esperem!!

 

Fotos: Emili Salas