Com ja ve sent habitual en els pocs anys d’història de la colla, un any més hem celebrat la diada del Palau de Gel a Canillo. Una diada que ens agrada i que aquest any ha estat una mica més especial que la resta degut a que veníem d’una caiguda en la darrera actuació. I això s’ha notat en el primer castell, que per indecisió de la canalla només ha pogut quedar en intent.

El dia ha començat d’hora per alguns companys voluntaris que han preparat la sala polivalent del Perecaus per al dinar de germanor que hem fet amb Manyacs de Parets, la colla convidada per aquesta ocasió. Havent reposat una mica el dinar, i degut a la pluja, s’ha decidit celebrar la diada a la pista de futbol sala situada en el mateix edifici del Perecaus i, la veritat és que hi hem estat molt bé.

La diada l’obríem les dues colles amb un pilar de 4 per saludar al públic que ens ha vingut a veure actuar. Seguidament, i ja en ronda de castells, els nostres han provat en dues ocasions el 3 de 6, però en les dues ocasions ha quedat en intent desmuntat degut als més menuts de la colla que no han acabat de coronar el castell. A segona ronda hem portat a plaça per primer cop aquesta temporada el 4 de 6, un castell en el que baixaven a terços un parell de dosos de la temporada passada i que ha quedat de postal. I a tercera ronda provàvem el 3 de 6 amb el pilar, castell que tampoc ha donat cap tipus de problema i s’ha descarregat folgadament. Ja per acabar la diada, un altre pilar de 4 de comiat.

Pel que fa als nostres convidats, els de Parets han descarregat sense problemes a primera ronda un 4 de 6, a segona un 3 de 6 i a tercera un 3 de 6 amb agulla. Per acomiadar-se del public també han descarregar un pilar de 4.

Acabada la diada, i com ja és habitual en la diada del Palau de Gel, hem pogut gaudir d’aquestes fantàstiques instal·lacions de la parròquia Canillenca. Alguns a la piscina, altres a la pista de gel, i uns altres, els més petits, al parc infantil.

Com sempre, agrair la col·laboració del Palau de Gel en aquesta diada.

Dimarts seguim els assajos, ja amb la vista posada en la diada de l’aniversari del nostre bateig que, enguany celebrarà la seva III edició. Així que, us hi esperem a tots!

Resum de la jornada de dissabte (per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: pd4, 3d6(id), 3d6(id), 4d6, 3d6a, pd4
– Manyacs de Parets: pd4, 4d6, 3d6, 3d6a, pd4

 

Fotos: Cristina Jodar, Juli Peña