Aquest cap de setmana, els nostres han viatjat fins a Les Roquetes del Garraf per celebrar el 6è aniversari dels Castellers de les Roquetes. En aquesta data tant especial, també compartien plaça amb nosaltres la Colla Jove de l’Hospitalet.

Sortíem d’hora d’Andorra, per aprofitar un assolellat dia a la platja ja que la diada era de tarda. Alguns també han aprofitat per visitar el Museu del Ferrocarril de Catalunya, una gran experiència per als més petits de la colla, els quals han xalat molt.

A mitja tarda ens reuníem a la Plaça Llobregat on les tres colles celebraríem el 6è aniversari dels amfitrions. En aquesta, els nostres han tingut una actuació discreta en la que només han pogut descarregar dos construccions i dos més han quedat en intent desmuntat.

Així doncs, la diada començava amb pilars de 4 de les tres colles. Ja en ronda de castells, els nostres portaven a primera ronda un 3 de 6 que, per indecisió de la canalla i amb dosos col·locats, s’havia de desmuntar. A segona ronda optàvem pel 4 de 6, castell que s’ha pogut descarregar sense problemes. A tercera ronda tornàvem a portar el 3 de 6, castell que aquest cop sí, es descarregava sense problemes. I en ronda de millora, portàvem el 3 de 6 amb agulla que, altre cop amb dosos col·locats, s’havia de desmuntar. Ja en ronda de pilars, un pilar de 4 per acomiadar-nos del públic assistent.

Pel que fa als nostres amfitrions, a banda del pilar de 4 d’entrada, portaven a plaça a primera ronda un 3 de 6 amb agulla, a segona un 3 de 6 i a tercera un 2 de 6. Ja en ronda de pilars, han aixecat 6 pilars de 4 simultanis, un per cada any de vida i, desprès en ronda conjunta, un altre pilar de 4.

La Colla Jove de l’Hospitalet per la seva banda portava a primera ronda el 3 de 6 amb pilar i a segona ronda el 3 de 6. La tercera ronda la saltaren per anar directament a ronda de pilars.

Acabada la diada, els amfitrions ens oferiren un pica-pica abans d’agafar altre cop el bus i tornar cap a casa.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers de les Roquetes: pd4, 3d6a, 3d6, 2d6, 6pd4, pd4
– Castellers d’Andorra: pd4, 3d6(id), 4d6, 3d6, 3d6a(id), pd4
– Colla Jove de l’Hospitalet: pd4, 3d6a, 3d6, pd4

 

Fotos: Xavier Sabat