En una setmana plena d’activitats per la colla, ahir al vespre, i per celebrar el 24è aniversari de la Constitució Andorrana, els nostres van anar al Consell General on vam realitzar dos pilars de 4 desplegant dues banderes andorranes i, en la descarregada, sonant l’himne d’Andorra tocat pels nostres grallers.

Acabats els pilars, i ja que teníem la colla reunida, vam anar a l’antiga casa pairal d’Andorra la Vella a fer un assaig de proves de torre i 3d7 amb quarts col·locats i dosos a esquena de quarts. Grans proves d’aquests castells. Us animem a tots, ja siguis o no de la colla, a venir als assajos per fer possible el portar aquest castell a plaça.

La setmana continuarà divendres, amb assaig, un assaig que ens ha de servir per veure què portarem a plaça en la nostra primera diada a fora de casa. Dissabte tindrem la primera festa castellera de la temporada, l afesta de sant Patrici, a la plaça Guillemó. I, diumenge, la primera sortida a Santpedor.

Ens veiem divendres!

Resum de la jornada:
– Castellers d’Andorra: 2 x p4

 

Fotos: Cristina Jodar i Consell General