Des del dissabte 9 en que es van començar a fer activitats dedicades al Tour, fins al dimarts 12 en que aquest deixava el país, el Principat s’ha bolcat en activitats al voltant d’aquesta prova ciclista. En aquest sentit, els Castellers d’Andorra, acompanyats pels Castellers de Sagrada Família i els Castellers de Sant Feliu, hem fet una diada dissabte i pilars diumenge al moment de passar els corredors, i ja en solitari, pilars a la sortida d’aquests el dimarts.

La plaça Prat del Call d’Ordino, que és on es va fer la diada de dissabte, ha vist com els nostres patien la seva primera caiguda en un castell. Aquesta ha estat en primera ronda en el moment en que els baixos del 3d6ps que portàvem a plaça es col·locaven al seu lloc. En aquest moment, el castell ha cedit pels pisos superiors trencant-se a nivell de terços. Desprès d’aquesta caiguda s’ha fet un intent desmuntat d’un 3d6 i s’ha aconseguit descarregar un 4d6 a tercera ronda. En ronda de pilars, hem fet 2p4simultanis en els que les enxanetes portaven un mallot en honor al Tour.

Pel que fa a les colles convidades, els Castellers de Sagrada Família van descarregar 2p4 d’entrada, un 3d7 a primera ronda, un 4d7a a segona i un 4d7 a tercera. A la ronda de pilars van descarregar un p5. I els Castellers de Sant Feliu van obrir plaça amb un p4ps, seguit d’un 5d6 a primera ronda, un 3d7 a segona i un 4d6a a tercera. I en ronda de pilars descarregaren 2p4.

Per la nit, sopar de germanor amb les colles convidades i música i ball.

Ja el diumenge, les tres colles vam donar la benvinguda als corredors realitzat pilars de 4 en el moment en que passaven aquests per Ordino.

I per acomiadar el Tour, dimarts, dins del programa Village Depart de France 3 els nostres van anar a fer un p4.

Resum de les actuacions:
– Castellers d’Andorra: Dissabte-> p4, i3d6ps, id3d6, 4d6, 2p4. Diumenge-> 2p4. Dimarts-> p4
– Castellers de Sagrada Família: Dissabte-> 2p4, 3d7, 4d7a, 4d7, p5. Diumenge-> 2p4ps
– Castellers de Sant Feliu: Dissabte-> p4ps, 5d6, 3d7, 4d6a, 2p4. Diumenge-> 2p4

Propera cita, Castelló d’Empúries!

Ens veiem a l’assaig!

 

Fotos: Lluis Armengol