Avui, dia de la Constitució Andorrana, en una jornada on ha brillat el sol malgrat les previsions meteorològiques que pronosticaven tot el contrari, els Castellers d’Andorra hem aconseguit arreplegar un centenar de camises per a celebrar la nostra primera diada complerta a plaça on, a més, hem estrenat la nostra nova flamant camisa color bordeus.

La jornada l’hem començat entrant a plaça amb un pilar caminat, el primer que fem en la nostra curta història. Després hem aconseguit descarregar un 3d6 (el quart descarregat), un 4d6a (el tercer descarregat) i un 4d6 (el cinquè descarregat). Els castells han sortit molt bé, quasi ni s’han bellugat. De fet, el 4d6 ha quedat com una postal.

Hem acabat la jornada castellera amb tres p4 simultanis, un dels quals ha estat íntegrament de dones (pinya inclosa). En el pilar central hem desplegat una bandera andorrana un cop coronat.

Volem agrair des d’aquí la col·laboració dels grallers dels Xiquets de Tarragona i de Súria per haver pujat avui a ajudar-nos.

El proper gran objectiu de la colla es centrarà en la jornada del nostre bateig on esperem realitzar noves estructures.

Enhorabona colla per aquesta gran jornada!