Benvolguts Castellers d’Andorra,

En principi felicitar-vos per l’actuació d’ahir a La Seu. ha sigut un pas més dins la nostra curta història, un pas petit però importat ja que, encara que en llocs diferents, hem fet una actuació complerta de 6 (4d6a, 3d6, 4d6) amb quatre pilars de 4.

Han sigut tres castells en els quals la pinya ha treballat molt bé, totes les persones de tronc que han vingut han pujat almenys en un dels castells. La mainada del pom de dalt han estat esplèndids i agrair molt i molt a en Fermí per haver vingut a tocar la gralla i a en Víctor a tocar el tabal.

Amb això hem demostrat que la Colla està madurant i millorant dia a dia, però queda feina per fer.

En breu penjarem les imatges de la diada a la web.

I recordeu, amunt, amunt i cada cop més amunt, treballar amb vosaltres i despres veure els resultats a plaça és un plaer molt gran. Seguim així!!!