Si divendres estrenàvem temporada a la BMB, dissabte completàvem el cap de setmana al Pla de la Caubella a l’estació d’esquí de Pal on hem celebrat la IV Diada de la Neu ven acompanyats pels Xicots de Vilafranca.

Desprès de passar unes setmanes de calor, arriba aquesta diada i amb ella el mal temps. Neu i temperatures baixes han estat la tònica del dia, la qual cosa ha fet que els caps de colla decidissin reduir la diada a pilars d’entrada, una ronda de castells i pilars de sortida.

Així doncs, els nostres han fet uns uns bonics pilars de 4 de salutació i de comiat i com a castell han portat un bonic 3 de 6, castell que ha conservat molt bé les mides en tot moment, però que ha estat d’execució lenta si ho comparem amb els assajos.

I pel que fa als nostres convidats, aquests han fet també un pilar de 4 d’entrada i sortida i un 4 de 6 com a castell en primera i única ronda.

Al vespre, havent sopat, una bona representació de la nostra colla s’ha retrobat a l’allotjament dels Xicots de Vilafranca, i la festa s’ha prolongat fins altes hores de la matinada.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: pd4, 3d6, pd4
– Xicots de Vilafranca: pd4, 4d6, pd4

 

Fotos: Cristina Jodar