Aquest cap de setmana es celebra la festa major d’Andorra la Vella i, per tant, és cap de setmana de castells. Ahir dissabte per la tarda ens reuníem a la plaça de la Rotonda de la capital per celebrar la diada de la festa major d’Andorra la Vella.

Amb la presència de força públic i d’autoritats com la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i l’alcalde de Valls, Albert Batet, hem demostrat que la gama de 6 la tenim per la mà portant castells des de la gama bàsica fins la gama més alta d’aquesta.

Començàvem la diada amb dos pilars de 4 simultanis per saludar al públic assistent. Tot seguit, a primera ronda hem portat un castell de la gama mitja de 6, l’onzè 3 de 6 amb l’agulla de la temporada. A segona ronda el millor castell de la jornada, un castell que ja tenim per la mà, el desè 2 de 6. I per acabar les rondes de castells, un castell que no hem portat gaires cops a plaça aquesta temporada, però que seguirem treballant-lo per tot allò que ens pots aportar, el 4 de 6. Ja en ronda de pilars, em optat per no portar el pilar de 5 degut a que la canalla no l’ha pogut assajar. No obstant, em fet un pilar de 4 pesat (el pilar de 5 però sense l’enxaneta). Ja per acomiadar-nos del públic, un pilar que sempre agrada, un pilar de 4 per sota.

Acabada la diada, comencem unes més que merescudes vacances. Quinze dies que ens permetran recuperar forces per encarar una segona part de la temporada que promet ser molt emocionant i que començarem gaudint en la festa major de La Seu i en la que compartirem plaça amb colles com Minyons de Terrassa o els nostres padrins Marrecs de Salt.

Gràcies a tots per aquesta gran diada i ens retrobem als assajos el 22 d’agost.

Resum de la jornada:
– Castellers d’Andorra: 2xpd4, 3d6a, 2d6, 4d6, pd4, p4ps

 

Fotos: Cristina Jodar, Sílvia Iscla