Avui ens hem desplaçat a Abrera per celebrar la seva Festa Major, acompanyant als Castellers d’Esparreguera, els nostres amfitrions.

Jornada d’estrenes, tant als poms, com a tronc, com de castells. Avui hem portat a plaça, per primer cop aquesta temporada, el 4 de 6, castell que cal seguir portant a plaça perquè indicarà que tenim gent per poder fer-ho.

Jornada plàcida, castells tranquils, pinya forta, troncs ferms i canalla genial. Així es podria resumir la jornada d’avui. Una jornada que començava amb un pilar de 4 per saludar al públic assistent, entre ells l’alcalde d’Abrera, en Jesús Naharro, el qual ha volgut saludar als caps de colla i fer-se la foto oficial amb ells. A primera ronda descarregàvem un tranquil 3 de 6, ja en portem uns quants aquest curs. A segona portàvem l’estrena, el 4 de 6, castell que no ha patit en cap moment i que s’ha descarregat sense cap entrebanc. I a tercera ronda portàvem el nostre millor castell, el 3 de 6 amb l’agulla, que també s’ha descarregat sense problemes. Ja en ronda de pilars, hem descarregat un pilar de 4 de dones.

Pel que fa als nostres amfitrions, els Castellers d’Esparreguera obrien plaça amb dos pilar de 4, seguits d’un bonic 3 de 7 a primera ronda, un 4 de 7 a segona i un 4 de 6 amb agulla en tercera. Ja en ronda de pilars, han carregat un pilar de 5 i han descarregat 2 pilar de 4.

Acabats els castells, ens hem dirigit al local del Castellers d’Esparreguera, a Esparreguera, per fer un dinar de germanor les dues colles.

Agrair l’hospitalitat i esperem tornar-vos a veure a plaça!

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers d’Esparreguera: 2xpd4, 3d7, 4d7, 4d6a, p5(c), 2xpd4
– Castellers d’Andorra: pd4, 3d6, 4d6, 3d6a, pd4

 

Fotos: Cristina Jodar, Neus Molina