Ahir dissabte, una vintena dels nostres van desplaçar-se a l’Ateneu Alt Urgell de La Seu per a realitzar un taller de castells als assistents. Un taller que s’hauria d’haver fet a l’intempèrie, però degut a les males condicions meteorològiques, es va realitzar a l’interior del mateix Ateneu.

Com tot taller, primer va començar amb unes explicacions del que són els castells, la seva història, la seva nomenclatura i la seva indumentària. Acabada la part teòrica, van començar amb la pràctica. Primer es va fer una demostració de pinya, en la que van poder participar tots els assistents. Desprès es va fer una demostració de com es puja fent un 3. Feta la demostració pràctica, es va convidar als assistents a enfaixar-se i a que provessin. Es van fer amb base de un 3 i desprès es van realitzar alguns pilars.

Acabat el taller, vam poder gaudir de la 3era gran calçotada organitzada per l’Ateneu Alt Urgell.

Ens agrada La Seu, ens agraden els castells i ens agraden els calçots!

Fins ben aviat!

 

Fotos: Lluís Armengol i Ràdio Seu