Ahir, Dia mundial del turisme, els Castellers d’Andorra vam tenir el privilegi d’inaugurar la celebració que es va dur a terme ahir al Principat.

L’Skal Club d’Andorra (associació de professionals del turisme d’Andorra) va celebrar ahir la tradicional gala del Dia mundial del turisme en la que es guardonen les persones i entitats que més han destacat al llarg de l’any en la promoció del Pais. Aquest acte encapçalat pel ministre de Turisme i Comerç, Françesc Camps, i celebrat a l’hotel Centric Atiram d’Andorra la Vella, l’hem inaugurat els Castellers d’Andorra realitzat dos pilars de 4 simultanis i desplegant una pancarta del patrocinador Skal.

A més, aquesta data té un significat especial pels nostres, ja que fa tot just 2 anys feiem la primera aparició com a colla a La Massana a la plaça de les Fontetes on, curiosament, també descarregarem 2 pilars de 4.

Resum de la jornada:
– Castellers d’Andorra: 2xp4

 

Fotos: Jonathan Gil