Aquest dissabte passat, i com ja va sent habitual des de la nostra creació, hem anat a Encamp a celebrar el 24è aplec de Sardanes que allí es celebra.

En aquesta ocasió hem actuat en solitari i només s’han realitzat dos castells (a banda de pilar d’entrada i de sortida). Ha estat una diada estranya, en la que hem descarregat un 3d6 força maco però en la que el 3d6a ha quedat en intent desmuntat al plegar-se a nivell de terços però sense arribar a caure ningú.

Així doncs, vam obrir plaça amb un pilar de 4 per saludar al públic assistent. Desprès, a primera ronda vam fer l’intent desmuntat del 3d6a i a segona ronda el 3d6, treballat degut a la desmuntada anterior. Ja per acabar dos pilar de 4.

Acabada l’actuació, dinar popular i descansar per recuperar forces per diumenge a Montserrat.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: p4, 3d6a (id), 3d6, p4, p4

 

Fotos: Joan Sans