Gran cap de setmana per als nostres, en el que hem descarregat 4 castells entre dissabte i diumenge. Aquest seria el breu resum d’un cap de setmana intens per a la colla, en el que hem tornat a ser solidaris contra una greu malaltia com és el càncer (dissabte) i en el que hem pogut compartir plaça amb una gran colla, els Moixiganguers d’Igualada (diumenge).

Dissabte es va celebrar al Prat del Roure (Escaldes) “Andorra contra el càncer”, acte organitzat per ASSANDCA en lluita contra el càncer. En aquesta jornada hi han participat diverses entitats i agrupacions del país, i els Casteller d’Andorra i hem estat convidats. Per nosaltres és tot un plaer poder participar en aquests actes, i més si es parla de càncer, malaltia que no ens porta bons records.

En aquest acte, els nostres han descarregat un bonit 3 de 6 i un pilar de 4 en el que hem desplegat una pancarta amb el llaç rosa d’ASSANDCA.

I diumenge, la Diada dels Pirineus, a la Plaça Coprínceps d’Escaldes, amb Moixiganguers d’Igualada. Tot un plaer compartir plaça amb una colla com aquesta i que el públic del Principat pugui gaudir dels seus castells.

En aquesta diada, els nostres obrien plaça amb un bonic pilar de 4, seguit a primera ronda per un 3 de 6 del qual es va haver de desmuntar el primer peu per una entrada descoordinada de la pinya. A segona ronda descarregàrem un 4 de 6, castell que també es va haver de desmuntar el peu en una primera instància. I en tercera ronda, un treballat 3 de 6, però descarregat sense problemes. Ja per acabar la diada i en ronda de pilars, ens acomiadàvem del nostre públic amb 2 pilars de 4 simultanis.

Pel que fa als nostres convidats, els d’Igualada obrien plaça amb 3 pilars de 4, seguit del millor castell de la jornada, un gran 4 de 8. A segona ronda un impressionant 7 de 7 i per acabar les rondes de castells, un bonic 2 de 7. En ronda de pilars, 2 pilars de 5 simultanis seguits de 2 pilars de 4 i un aixecat per sota.

Acabada l’actuació, dinar de germanor a l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany.

Gran cap de setmana, el qual ha donat el tret de sortida a tres diades seguides amb grans colles castelleres.

Propera parada, Alp, on assistirem al bateig dels nostres fillols, la Colla Castellera de la Cerdanya.

 

Resum de la jornada (Andorra contra el càncer)
– Castellers d’Andorra: 3d6, Pd4

Resum de la jornada (Diada dels Pirineus – per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: Pd4, 3d6a, 4d6, 3d6, 2xPd4
– Moixiganguers d’Igualada: 3xPd4, 4d8, 7d7, 2d7, 2xP5, 2xP4+P4ps

 

Fotos: Cristina Jodar