Un any més arriba aquest dissabte intens de castells, gràcies a la participació dels nostres tant en la Diversitat Cultural d’Andorra la Vella com Andoflora a La Massana.

Començàvem al matí, reunit-nos tots a la plaça de la Rotonda amb la resta d’agrupacions que participarien en la demostració de la Diversitat Cultural de la capital per fer un cercavila que ens havia de portar a la plaça Guillemó on totes les agrupacions han realitzat la seva exhibició. Pels que fa als nostres, hem portat a plaça un pilar de 4 aixecat per sota caminant. Aquest tipus de pilars agraden molt al públic, i així ho han demostrat amb els seus aplaudiments. Per acabar la demostració castellera, un bonic 3 de 6 que no ha patit en cap moment.

Ja per la tarda, i degut a la pluja que queia (ja habitual en aquestes dates), hem hagut de fer una diada curta dins de l’oficina de turisme situada a la mateixa plaça de les Fontetes juntament amb els nostres convidats, els Manyacs de Parets. Així doncs, els caps de colla han decidit només fer 2 castells i pilars de sortida.

Hem iniciat diada fent a primera ronda un bonic 4 de 6 que s’ha descarregat amb solvència i en el que s’estrenava un dos, el Ion, un terç, la Marta, i un segon, el Pere. I en segona i darrera ronda, hem descarregat un 3 de 6 algo més treballat, però que no ha patit en cap moment i en el que també s’estrenava un segon, el Lluís. Ja per acabar l’actuació, s’ha descarregat un pilar de 4 en el que s’ha desplegat la bandera del País.

Pel que fa als nostres convidats, aquests han descarregat un 3 de 6 a primera ronda i un 4 de 6 a segona. Per acabar un pilar de 4 de sortida.

Acabada la diada, berenar de germanor a la Sala la Closeta.

Propera parada…. Copenhaguen!

Resum de la jornada de dissabte (per ordre a plaça):
Diada de la Diversitat Cultural
– Castellers d’Andorra: p4ps cam, 3d6

Diada d’Andoflora
– Castellers d’Andorra: 4d6, 3d6, Pd4
– Manyacs de Parets: 3d6, 4d6, Pd4

 

Fotos: Cristina Jodar