Aquest cap de setmana hem celebrat que fa 4 anys els Castellers d’Andorra ens batejàvem com a colla.

En un gran dia assolellat i en la mateixa plaça que ha viscut sempre aquesta diada (excepte el passat per obres), la plaça de la Rotonda, ens varem reunir en aquesta ocasió amb els Bordegassos de Vilanova.

Els nostres obrien plaça amb un altre pilar de 4 aixecat per sota i caminant-lo fins al centre de la plaça. Castell plàstic i maco que agrada molt al públic. A primera ronda portàvem el castell tècnicament més complex de la diada, el 3 de 6 amb agulla, castell que es va descarregar sense problemes. A segona ronda, portàvem el que va ser un mal de cap la temporada passada, el 3 de 6. Castell treballat a l’estirar-se en excés la rengla, però que es va poder defensar i descarregar. I a tercera ronda, els nostres portaven el castell més fàcil tècnicament, però més complicat d’assajar bé pel volum de gent que requereix, el 4 de 6. No obstant això, el castell es va poder descarregar sense problemes. En ronda de pilars els nostres descarregaven dos bonics pilars de 4. Abans de la ronda de pilars, però, es va fer un castell de germanor, un bonic 4 de 6 que no va patir en cap moment.

Pel que fa als nostres convidats, els Bordegassos van descarregar un pilar de 4 caminant, un 4 de 6 amb agulla, un 3 de 7, un 4 de 7, i en ronda de pilars un pilar de 5 primer i dos pilars de 4 desprès.

Al vespre, sopar de germanor i festa conjunta.

Propera parada la diada dels Fallers pel mon.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: pd4ps cam, 3d6a, 3d6, 4d6, 2xpd4
– Bordegassos de Vilanova: pd4 cam, 4d6a, 3d7, 4d7, p5, 2xpd4

 

Fotos: Cristina Jodar